Peter Tjia

Business Context Developer

Wat doe ik?

Als (community) bouwer en visionair werk ik aan het ontwikkelen en uitvoeren van impactvolle samenwerkingen en het vinden van relevante, uitvoerbare oplossingen voor keten vraagstukken. De sleutel daarbij is het vinden van juiste partners en de bereidheid om bestaande percepties uit te dagen. Het werken aan de noodzakelijke aanpassingen voor onze veranderde samenleving geeft mij veel energie!

In de afgelopen 15 jaren heb ik vele mooie en spannende rollen in sales, business development en management mogen uitvoeren voor uiteenlopende nationale en internationale werkgevers en heb daarin mooie resultaten geboekt en veel geleerd. Dit wil ik nu inzetten voor de uitdagingen waar we als wereldbevolking voor staan.

Wat drijft mij?

Het van niets iets maken en werken aan impactvolle samenwerkingen is wat mij drijft. Zo werk ik sinds een aantal weken aan het opzetten van een Resilience Enabling Center (REC). Er zijn al veel smart city / intelligent city / resilient city gerelateerde initiatieven. Daarin schuilt een schat aan kennis, kunde en waarde voor binnen en buitenland. Hoe maken we dit zichtbaar, tastbaar en deelbaar? Het Resilience Enabling Center (REC) wil dit zichtbaar, tastbaar en deelbaar maken. Door het uitlichten van voorbeeldprojecten, vooruitstrevende technologieën en verrassende samenwerkingen wil het REC inspireren, verbinden en versnellen.

Waarom Blue Turtle?

Als één van de grondleggers van SSRM ben ik trots om mij aan te mogen sluiten bij de uitvoeringorganisatie van SSRM. Het past in mijn ambitie om impactvolle samenwerkingen op te zetten en om te werken aan betekenisvolle projecten waar ik waarde kan toevoegen. Daarnaast is het inspirerend om met andere associates samen te werken die de dezelfde passie en drive hebben.